contact

Als u mij wilt boeken voor een presentatie of masterclass of geïnteresseerd bent in één van mijn andere diensten, kunt u (uiteraard geheel vrijblijvend) contact opnemen via +31208545522 of via de mail: —peter@vanderwel.net

Media contacten? Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Bel of mail mij dan op bovenstaand nummer of mailadres.

E-mailpeter@vanderwel.net
Bellen +31208545522


Biografie
Peter van der Wel houdt van de toekomst. Als futuroloog levert hij al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties. Een lezing van Peter van der Wel is behalve leerzaam en humoristisch ook tegelijk een “wake up call” en een “call to action”. Peter behoort dan ook al vele jaren tot de hoogst gewaardeerde sprekers (9,2) van Nederland.

In een visueel verhaal neemt Peter zijn toehoorders mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor ons allen, en vooral ook waarom dat zo zal zijn. De aanwezigen krijgen hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

Peter heeft gewerkt voor vele grote multinationals, midden en kleinbedrijf, not-for-profits en vele overheden zowel lokaal als nationaal en internationaal. Van 1998 tot 2006 was Peter directeur van de stichting EPN (Electronic-highway Platform Nederland) en van de daaraan gelieerde stichtingen en platforms zoals de Safe Internet Foundation (SIF), het Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL), het Platform voor de Informatiesamenleving en Platform de Virtuele School.

Peter is auteur van verschillende boeken over de toekomst en over futurologie en is lid van de Association of Professional Futurists (APF) en lid en medeoprichter van de Dutch Future Society.

Zie ook zijn website: www.vanderwel.net voor meer informatie en voor vele interessante blogs, video’s en podcasts over de toekomst.

Klik hier voor een rider met audiovisuele en logisieke wensen.

Klik hier voor foto’s op hoge resolutie