Inspirerende optredens en masterclasses

Toekomst verkennen In mijn lezingen en presentaties neem ik u mee op een visuele tijdreis en laat u zien wat er allemaal op ons zou kunnen afkomen in de komende jaren. Wat u te zien krijgt is voor velen hoopgevend, voor sommigen angstaanjagend, maar voor iedereen op z’n minst opwindend. Ik neem u mee langs vragen als: hoe ziet de wereld eruit als computers steeds meer van ons werk overnemen? Als de klimaat en milieu problemen zijn opgelost? Als we over meer dan genoeg (groene) energie beschikken? Een inspirerende reis naar wat ons mogelijk staat te wachten…..  Laat u verrassen en inspireren met een van mijn actuele lezingen.

Tijdens de coronatijd bleken mijn zeer visuele lezingen ook uitermate geschikt voor online bijeenkomsten. Maar natuurlijk prefereer ik echt contact met mijn publiek. Maar u kunt voor beide vormen kiezen.

Voor een lijst met recente lezingen:  klik hier

Voor een overzicht van reviews en testiomanials: klik hier

Toekomstmuziek?

Vaak mag ik optreden voorafgaand aan een netwerkbijeenkomst, een medewerkersbijeenkomst of en andere gezellige meeting. Wie zou daar geen toepasselijke toekomstmuziek bij willen hebben? Dat kan.

PietJan Blauw  http://www.bluezone.nl/ is  niet alleen beeldend kunstenaar en uitvinder van  zeer bijzondere muziekinstrumenten, maar ook  uitvoerend musicus, die echte toekomstmuziek maakt. Een aansprekende mix van elektronic dance en tribal muziek. Van zeer rustig (ambient) tot zeer dansbaar. Kijk eens rond op zijn website en laat u verrassen. http://www.bluezone.nl/  En wie weet mag ik nog vaker samen met hem optreden.


masterclass toekomstverkennen

Toekomst verkennen

Je hoort vaak dat de wereld steeds sneller verandert. Maar dat is maar ten dele waar. Alleen wie onvoldoende vooruit kijkt, wordt overvallen door de gebeurtenissen die op ons afkomen. Dat geldt voor de klimaatproblemen, de stikstofproblemen en dat gold ook voor de recente problemen met het coronavirus. Veel mensen en organisaties kijken onvoldoende vooruit. Hoe kun je leren in de (nog onzekere) toekomst te kijken? Wat zijn de mogelijke, waarschijnlijke, gewenste en onverwachte toekomsten? In deze masterclass maakt u kennis met de 100 lessen van de futurologie waardoor u beter de toekomst kunt zien aankomen, en waarmee u uw voordeel kunt doen om in het heden betere beslissingen te nemen.

“…..weet een grote zaal te boeien, maar is ook uitstekend in staat op een interactieve manier te werken met kleinere groepen”
“……..een onconventionele, interessante en soms vermakelijke maar bovenal een noodzakelijke nieuwe kijk op de toekomst”

PS: Deze masterclass is ook heel geschikt als vervolg op de lezing: De toekomst is al begonnen of de lezing: De 100 lessen van de futurologie.

PPS: Bij de masterclass is ook een videocursus (klik hier) beschikbaar en een boek: Toekomstverkennen; het ultieme denken in organisaties.
Het boek en de video cursus zijn bij deze masterclass met korting beschikbaar

Wilt u mij boeken voor een presentatie, lezing of masterclass? Voor boekingen of meer informatie kunt u mailen naar –peter@vanderwel.net-

Peter van der Wel bij lezing