Inspirerende optredens en masterclasses

Toekomst verkennen In Coronatijd zijn mijn zeer visuele presentaties ook uitermate geschikt voor online bijeenkomsten. In mijn lezingen neem ik u mee op een tijdreis en laat u ook zien wat er allemaal op ons zou kunnen afkomen in de komende jaren. Wat u te zien krijgt is voor velen hoopgevend, voor sommigen angstaanjagend, maar voor iedereen op z’n minst opwindend. Ik neem u mee langs vragen als: hoe ziet de wereld eruit als computers steeds meer van ons werk overnemen? Als de klimaat en milieu problemen zijn opgelost? Als we over meer dan genoeg (groene) energie beschikken? Een inspirerende reis naar wat ons mogelijk staat te wachten…..

Voor een lijst met recente lezingen:  klik hier

Voor een overzicht van reviews en testiomanials: klik hier

Toekomstmuziek?

Vaak mag ik optreden voorafgaand aan een netwerkbijeenkomst, een medewerkersbijeenkomst of en andere gezellige meeting. Wie zou daar geen toepasselijke toekomstmuziek bij willen hebben? Dat kan. PietJan Blauw  http://www.bluezone.nl/  is  niet alleen beeldend kunstenaar en uitvinder van  zeer bijzondere muziekinstrumenten, maar ook  uitvoerend musicus, die echte toekomstmuziek maakt. Een aansprekende mix van elektronic dance en tribal muziek. Van zeer rustig (ambient) tot zeer dansbaar. Kijk eens rond op zijn website en laat u verrassen. http://www.bluezone.nl/  En wie weet mag ik nog vaker samen met hem optreden.


Wilt u mij boeken voor een presentatie, lezing of masterclass? Voor boekingen of meer informatie kunt u mailen naar –peter@vanderwel.net-

Peter van der Wel bij lezing