Klanten bedrijfsleven

Referenties bedrijfsleven

Rijnconsult: Vorige week mocht ik de lezing ‘De Goede Toekomst’ bijwonen. Was onder de indruk van het verhaal, de inhoud en de manier van presenteren. Chapeau. (Marcel Jonkers, Jonkers Interim Management & Coaching)

GRIC (Gilze en Rijens Industrieel Contact) Een aanrader als je op zoek bent naar een spreker met een boeiend, inspirerend, goed en positief verhaal over de toekomst! (Bert Wagemakers, voorzitter)

RoosRos Architecten: Inspirerende lezing van Peter gehad op onze jaarlijkse Intervisie-Boostdag, met als thema ‘De goede toekomst’. We hebben genoten en zijn geïnspireerd geraakt. Dank daarvoor! (Sharon van Vugt, RR Academy en Tenders)

Berner Group:  During the digital Management Workshop of Berner Group, Peter gave an impactful pre-recorded presentation, that fuelled leaders’ enthousiasm throughout Europe and gave food for thought for a future already present. I recommend every future conscious enterprise to invite Peter to share his knowledge and insights. (Wout van Stokrom CEO and managing director)

Abbott Medical systems: We have asked Pieter to present the future to a group of healthcare professionals. We were impressed of his knowledge and understanding of the healthcare market and the way he predicts the future. We will ask him more often to present the future of our customers!! (Jack Scheeringa: BU Manager)

Spring achitecten: Peter, your performance is a tremendous boost to accept changes. Very inspiring. Thank you. (Alfons Hams, director)

Spring Architecten: Wat volgde was een tegelijkertijd wervelend en ingetogen betoog, waarin de invloed van architecten op de consequenties van het ontwerpen van onze omgeving belicht werd. (Hans de Moor, director)

Loogman Groep:  Na afloop van de presentatie en de discussie waren alle collega’s stil! De impact was enorm groot en iedereen in de zaal besefte, dat we mee moesten met onze tijd. Mee durven veranderen. (Kees Yzebaart directeur)

WolLöf Communication BNO: … beide keren zag ik hoe de zaal volkomen opging in zijn verhaal. Een inspirerende boodschap waarover nog lang werd nagepraat. (Marlous Löffelman: Owner WolLöf Communication BNO, communication consultant and radio and voice professional)

NTI: … een bevlogen en onderbouwd beeld van hoe de wereld eruit zou kunnen zien in 2030. Inspirerend, gepassioneerd en elke seconde onderhoudend! (Esther Struijk: Programmamanager E-learning bij NTI)

AB Vakwerk: Op zoek naar een spreker die de toehoorders ruim een uur weet te boeien, humor heeft en waar nog lang over na gepraat wordt? (Sam Broers: Accountmanager bij AB Vakwerk)

Rexnord Power Transmission Europe: “Thank you Peter van der Wel for the fascinating presentation”. (Emiel van Russel : Marketing Communications Manager)

De Kennemerduin Campings: Waar we vroegen om een beeld te schetsen van de wereld om ons heen, had Peter zich ook verdiept in wat dat voor gevolgen, risico’s en kansen kan hebben voor de recreatiebranche. Het was een bijzonder inspirerend uur met langdurige nawerking.  (Willemieke De Waal, Directeur)

BinckBank: De lezing van Peter van der Wel op onze nieuwjaarsreceptie was erg goed! Peter is een inspirerende spreker met een gedegen verhaal en anders dan andere futurologen (in positieve zin).  (Anouk Wolterbeek, Eventmanager)

BB Capital Investements:  Peter van der Wel is een bevlogen spreker. Op vermakelijke toon, maar toch met onderbouwde diepgang in de analyses weet Peter zonder enige uitzondering alle toehoorders in de zaal te inspireren. (Susan van Koeveringe: Entrepreneur Private Equity)

ABNAMRO MeesPierson: Peter heeft ca 350 klanten meegenomen in zijn visie op de toekomst. Een aanrader voor iedereen die zich wil verbazen over hetgeen er gaande is. (Alex de Groot: Manager beleggen)

Fondsnieuws: Peter kwam tijdens ons Fondsevent op en kreeg door zijn visionaire presentatie in combinatie met het indrukwekkende, door hem gebruikte beeld de zaal in no-time muisstil. Private bankers en vermogensbeheerders hingen aan zijn lippen. Van der Wel had niets te veel beloofd: 95% van onze deelnemers gaf hem een waardering van ‘uitstekend’ tot ‘zeer goed’. (Cees van Lotringen: Hoofdredacteur Fondsnieuws)

Nofoodwasted: Hoog gewaardeerd door alle aanwezigen en zijn keynote werd omschreven als energiek en inspirerend. (Norbert Pollemans, Partner Nofoodwasted)

Molecaten Groep: Mocht je op zoek zijn naar een spreker om een zaal te prikkelen om na te denken over de toekomst dan kan ik Peter van harte aanbevelen! Tim Slager

Wilton Family Office: Fantastisch verhaal met visie op de nabije toekomst. Had veel impact op het aanwezige gezelschap. Absolute aanrader! (Paul de Kroon)

Stichting NIRPA: De presentatie van Peter was een wake-up call voor de aanwezigen op ons jaarlijkse congres. Duidelijke boodschap waarover nog lang zal worden nagepraat! (Marcel van der Sluis, Directeur-bestuurder stichting NIRPA)

Ictivity:
Fantastische keynote van Peter. Mooie statements die de zaal aanzet tot nadenken! (Ivon Kleinendorst)

Business Intelligence United: In een paar woorden is een middagje Peter van der Wel inspirerend, meedogenloos interessant, bemoedigend over de toekomst en geeft je veel stof tot nadenken. Nog een paar woorden dan maar…. Morgen is vandaag begonnen en houdt niet op… .. (Ton Vermeij, Bestuurslid van Business Intelligence United)

Hemink Groep BV: Peter heeft ons doen inzien dat het niet realistische toch realistisch is en dat de tijd sneller gaat dan wij denken! Dank!  (Debora Citgez, Commercieel manager at Hemink Groep BV)

AB Brabant: Peter is een zeer energiek persoon welke de zaal meeneemt in een waterval van dia’s en feiten. Peter kan op een geweldige manier het thema verweven in zijn verhaal. Om voor Peter te gaan als spreker was een zeer goede keuze! Vanuit AB Brabant kunnen we hem zeker aanbevelen!! (Eppo Timmer, Directeur at AB Brabant)

7 Ditches TV: Peter spreek anders dan andere futurologen – niet glad, niet uit op de prikkel om de prikkel. Integer en zonder overdrijven en met werkelijke kennis schetst hij een goed beeld van de toekomst en van ons mensen.(Kim Coppes, Dagvoorzitter, theatermaker, Moderator)

Container Centrale: “Prikkelend, verrassend en soms ook schokkend maar bovenal heel erg inspirerend”; dat was de belofte die wij onze klanten deden. De reacties hebben laten zien dat we niets teveel hebben beloofd, iedereen was van begin tot eind geboeid door Peter en dit heeft velen stof tot (gezamenlijk) nadenken gegeven. Peter heel veel dank !!! (John Den Breems,Sales Manager at Container Centralen A/S)

Strukton: Peter van der Wel heeft een geweldige bijdrage geleverd met zijn presentatie. Naast de presentatie over de toekomst en mobiliteit heeft Peter ook zijn bijdrage geleverd met een workshop. Zijn enthousiaste optreden gedurende de dag heeft een positieve bijdrage geleverd voor de studenten bij het uitwerken van een case. (Peter van Westendorp, Project Manager at Strukton Immersion Projects)

Achtkarspelen: Al is het intussen al een week of wat geleden dat Peter bij ons te gast was, het is nog steeds het gesprek van de dag in Achtkarspelen. Zijn indrukwekkende verhaal werd met sprekende voorbeelden onderbouwd. De zaal met 120 mensen – met vertegenwoordigers van onderwijs, lokale ondernemers en politici – volgde de presentatie van begin tot eind aandachtig. Geweldig positieve reacties. Geweldige avond! (Sytze Nauta: Gemeente Achtkarspelen)

Businessclub CJB Water en Glas: Peter heeft een helder betoog gehouden over wat ons te wachten staat. Als voorzitter hoorde ik achteraf alleen maar positieve geluiden. Als u een spreker wilt met een duidelijk, inspirerend en inhoudelijk sterk verhaal dan kan ik Peter van der Wel zeer aanbevelen. (Jan Boon: Voorzitter CJB Water en Glas)

GRIC: De geanimeerde manier van presenteren èn natuurlijk de boodschap van Peter, hebben iets losgemaakt bij ondernemend Gilze en Rijen. De inspirerende lezing gaf veel stof tot nadenken en genoeg stof om over na te praten. We zijn naar huis gegaan met een blijvende nieuwe kijk op het heden, maar zeker op de toekomst.(Marty Roovers: secretaris GRIC)

OSN: Ik vind mezelf een enorm nuchter persoon die wars is van zweverig gedoe. Hier doet Peter ook duidelijk niet aan mee. Op basis van trends en wetten laat hij zien waar we onvermijdelijk naar toegaan. (Joost de Wildt Accountmanager bij OSN)

SAMSUNG: By asking Peter van der Wel to embrace the role of guest speaker, we have been able to truly take our guests on an inspiring and smart mental journey. The role as guest speaker and the accompanying presentations had the perfect fit for the occasion and the audience, so simply two words: “Highly recommendable”. (Erwin van der Valk, Head of B2B Marketing, Samsung Electronics Benelux BV)

DLL Group: Op een bevlogen manier heeft hij ons geïnspireerd, verbaast, de ogen geopend etc. etc. Dit deed hij door ons mee te nemen van de nog zo kort gepasseerde geschiedenis (die alweer zover weg lijkt) naar het heden en van hieruit weer naar de toekomst en verder. Alsof het een nieuw deel van de filmserie “back to the future” betrof maar dan zonder fictie. Geweldig inspirerend! (Pepijn Pullens, Teamlead Retail Contact Center DLL)

Vakantieresort Hof van Saksen Drenthe. Goed verhaal op een uitgelezen moment om ons te dwingen te kijken naar de toekomst op korte termijn!” (Roland Rozenbroek: General Manager)


“Peter is niet alleen een boeiende spreker, hij heeft ook echt iets te vertellen.” (Birgit Felstau Manager en coach, Interim).

VANAD Group. “Peter did a key note during the VANAD Group New Year’s reception. Everybody was very happy with Peter’s performance, we received a lot of positive feedback from our guests. They said it was a ‘Wake-up call’, ‘Lot of stuff to talk about during the reception’, ‘Inspirational and well thought off’ and days after the event people told me they are using the examples Peter presented in their daily work.
I absolutely recommend Peter as a speaker, he is a professional futurologist and a very nice person to work with!” (Arthur Nederlof CEO VANAD Group)

Man Investments Nederland. “Peter heeft voor onze relaties voor de tweede keer (2013 was de eerste keer) zijn visie gegeven op hoe de wereld eruit ziet over 10 jaar. En wederom werd het zeer gewaardeerd. Zijn presentatie is entertainment met een boodschap of beter, het is een boodschap die bijzonder onderhoudend gebracht wordt. Ik kan Peter van harte aanbevelen als gastspreker bij een cliëntenbijeenkomst.” (Willem Johannesma; directeur)

Sentir Opleidingen/for Fashion/for Work “Peter heeft in één presentatie iedereen op het puntje van zijn stoel gekregen. Zijn presentatie heeft iedereen tot nadenken gebracht. Mede door zijn presentatie  merken we nu al op korte termijn veranderingen in denken binnen de organisatie. Wij raden iedereen aan, om vooral meer bezig te zijn met de toekomst en dan is Peter hierin een perfecte “aanjager” (Kees IJzebaart Directeur)