Klanten not-for-profit

Referenties not-for-profit

PWN: Recent hebben wij bij drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN mogen genieten van de inspirerende lezing ‘De goede toekomst’ van Peter. Een enorm inspirerend verhaal! Na afloop heeft het in de organisatie nog tot vele mooie gesprekken geleid,. (Annemiek Admiraal: beleidsonderzoeker / Marketing Intelligence Analyst PWN)

Humanitas: Wat Peter ons liet zien onder de titel “De Goede Toekomst” was niet alleen inspirerend, maar ook verrassend en vooral ook hoopgevend. Iedereen die ik na afloop sprak, citeerde wel iets uit zijn verhaal. (Marian van Kempen, voorzitter Humanitas Zoetermeer)

Mr Roelsefonds: Vaak maak ik het niet mee maak dat ik enthousiast word over een spreker en zijn verhaal. Maar van de presentatie van Peter tijdens de zorginnovatiedag van het Mr. Roelsefonds werd ik dat wel. Door het verhaal “De goede toekomst” kijk ik met meer vertrouwen naar die toekomst. Chapeau! (Willem van Boekel, dagvoorzitter en spreker)

Probus Zelhem: Peter’s optreden hier in Zelhem heeft heel wat bewerkstelligd. Hij heeft indruk gemaakt met zijn indringende boodschap. In één klap heeft hij de leden van Probus Zelhem tot ‘fans van Peter van der Wel’ gemaakt. (Joop Jansen: Programma Commissaris)

Haags Productiebedrijf: Peter’s presentatie zet je gelijk aan het denken! Met toepasselijke filmpjes en grappige voorbeelden is zijn boodschap goed te begrijpen en daardoor toegankelijk voor een groot publiek. (Tialda Bottema: presentatrice/producent Haags Productiebedrijf)

Woningcorporatie Vechthorst: Inspirerend, leerzaam en humor gaan samen: ja, het kan echt! Peter heeft onze ogen geopend met de stelling ‘De beste manier om de toekomst te voorspellen is door hem zelf te maken. (Robert Waarsing Directeur/bestuurder)

Waterschapsbedrijf Limburg: Er wordt nog steeds over na gesproken. Een aanrader voor collega directeuren/bestuurders/CEO’ s om hun personeel op te ’trakteren’. (Guus Pelzer: directeur Waterschapsbedrijf Limburg)

Koninklijke Defensie Musea: Bewondering voor de presentatie van Peter van der Wel. Groot enthousiasme voor zijn manier van kijken. Dit riep op tot creativiteit. Een schot in de roos. (Paul van Vlijmen: directeur Koninklijke Defensie Musea)

Koninklijke Visio: In no time ben je helemaal los van het alledaagse. (Ine Berkelmans: Directeur Wonen en Dagbesteding Noord Nederland a.i. bij Koninklijke Visio)

Waterschapsbedrijf Limburg: Peter heeft een inspirerende en ogen openende presentatie gegeven. (Niels van Dongen: adviseur implementatie digitalisering bij Gemeente Sittard Geleen)

7 Ditches TV: Peter spreek anders dan andere futurologen – niet glad, niet uit op de prikkel om de prikkel. Integer en zonder overdrijven en met werkelijke kennis schetst hij een goed beeld van de toekomst en van ons mensen.(Kim Coppes, Dagvoorzitter, theatermaker, Moderator)

RIEC-Rotterdam: De tweehonderd deelnemers waren louter positief over zijn prikkelende en informatieve lezing over de (nabije) toekomst. Een echte aanrader! (Hans Lesscher: Hoofd RIEC Rotterdam)

Rotary Nederland: Peter bleek …een groep van 200 kritische Rotaryleden en hun gasten te boeien van de eerste tot de laatste minuut. In zijn uitgebalanceerde, bevlogen en enthousiaste presentatie gaf hij blijk van veel feitenkennis en uitstekend historisch besef naast een boeiende toekomstvisie op samenleving en economie.  (Arthur Verdonck: Trainer Rotary Leadership Institute)

LIEC/RIEC: Honderd RIEC-collega’s hebben met veel enthousiasme mogen horen welke technologische en maatschappelijke ontwikkelingen zij in de komende tien en zelfs dertig jaar mogen verwachten. Zeer interessant! (Nazrien Ozir: Communicatie medewerker Ministerie van Veiligheid en Justitie)

Belangenvereniging Silvolde/Gemeente Oude IJsselstreek: Futurologen hebben nogal eens de neiging om bombastisch en overdreven over te komen. Peter is bijna ingetogen maar wat hij zegt komt aan. Veel aanwezigen vertellen mij nog steeds dat zijn verhaal heeft geleid tot verder doorpraten en discussie. Ik ging met een optimistisch gevoel naar huis.  (Hans Alberse, burgemeester Oude IJsselstreek)

Zorgboerderij Urtica – De vijfsprong: Peter kan goed inspelen op belevingen, onverwachte input vanuit een zaal met een zeer divers publiek (oa mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt). Hij wist iedereen te boeien; de toekomst kwam nu al tot leven! (Eugenie Dievelaar – Haverkort)

OV Bureau Groningen Drenthe: Ik heb het nu twee keer mogen ervaren: Peter van der Wel slaagt er met zijn geheel eigen presentaties binnen een uur in zijn gehoor een (blijvend) nieuwe kijk te geven op heden en toekomst. Geloofwaardig, betrokken, bijzonder! (Jan van Selm, directeur)

Ruigoord: Het bijzondere van Peter van der Wel is dat hij belevings- en ervaringswerelden met elkaar weet te verbinden: die van de bestuurders en beleidsmakers met die van de kunstenaars en cultureel ondernemers en mediamakers. Maar ook: de wereld van de toekomst met werelden van lang geleden, de wereld van de visies en vergezichten met die van het praktisch ploeteren in de modder.  (Emilie Randoe: Partner bij Veranderlab)