Klanten onderwijs

Referenties onderwijs

Hogeschool Inholland: Prettig verteld met sprekende voorbeelden en met een prima verbinding tussen algemene kennis en wetenschap en de specifieke context waarin zijn toehoorders werkzaam zijn. (Olav Rulander MSc  Manager Onderwijs & Onderzoek)

Stichting Scholengroep Holland: Peter heeft een fantastisch, beeldend verhaal verteld over de toekomst van het onderwijs. De collega’s waren zeer lovend. Zeer inspirerend! (Kim Molenaar-de Vroedt Directeur bij OBS ’t Reigerbos)

SKPCPO Delta: … een prachtige eyeopener voor alle onderwijsmensen in de zaal. Op een luchtige manier werd iedereen aan het denken gezet en iedereen bleef geboeid tot het eind. (Robert Hilhorst: voormalig lid College van Bestuur bij SKPCPO Delta Arnhem)

NTI: … een bevlogen en onderbouwd beeld van hoe de wereld eruit zou kunnen zien in 2030. Inspirerend, gepassioneerd en elke seconde onderhoudend! (Esther Struijk: Programmamanager E-learning bij NTI)

Schrijversacademie: Ik heb genoten! (Caroline de la Fuente Saez: Manager Schrijversacademie & AALO opleidingen)

BS Het Baken te Berkel en Rodenrijs: Peter heeft op de studiedag van onze school een zeer inspirerende lezing gegeven. Het heeft ons een boost gegeven om proactief verder te gaan met het ontwikkelen van ons schoolplan. Een aanrader!! (Jan Noorlander: directeur RKBS Het Baken)

Corlaer College: A professional performance with wake up calls, humor and foundation were used by Peter to influence the high professionals. (Ronald Schaefer: Schoolleider Corlaer College)

Citadel College Lent: Peter zet echt mensen aan het denken. De dag erna hét gesprek van de dag! Wat een eye-opener! (Roel van Beuningen, Citadel College Lent)

Gabriëlschool, Delft: Heeft u al een BOT? Dan zou ik haar vragen iets te vertellen over Peter van der Wel. Geen BOT? Dan vertel ik u dat Peter bevlogen boeit vanaf het eerste woord over morgen, overmorgen en een volgend decennium. (Peter L.A. Grootscholten, Directeur Gabriëlschool, Delft)

Tabor College Hoorn: Collega’s waren laaiend enthousiast en Peter heeft ons allen stof tot nadenken gegeven. (Katja Korver, Onderzoekscoördinator bij Tabor college, Hoorn)

Assink Lyceum: Peter hield een indrukwekkend gastcollege. Voer genoeg voor vervolggesprekken aan menige koffie- en vergadertafel. In de roos dus! (Jozef Geurtzen, Bestuurder Assink Lyceum)

COG Drenthe: Een inspirerende en boeiende lezing! Een aanrader! Het heeft ons aan het denken gezet. (Albert Velthuis, Voorzitter Collge van Bestuur Christelijke Onderwijsgroep Drenthe)

Congres Samen Professioneel Sterk: Door zijn verhaal werden de gesprekken over het onderwijs in de toekomst anders. De beelden waren veranderd en de noodzaak dat het onderwijs echt anders moet staat nu bij bovenaan. Zit je vast en weet je niet hoe je onderwijs er in de toekomst uit moet zien? Laat Peter gastspreker zijn en hij helpt met zijn verhaal echt zicht te krijgen op de toekomst. (Susan Herrings, Opleidingsmanager at Hogeschool IPABO)

Academia Aemstel: Een inspirerende en tot actie leidende lezing voor een grote groep directeuren van PO-scholen. Verhaal over de impact van technologie is de moeite waard voor iedere schooldirecteur. (Wim Galjee, Owner, Managing Partner and Director at Academia Aemstel)

VO/PO Raad: …enkele reacties: ‘Het was boeiend en interessant’, ‘Inspirerende spreker, die vanuit andere blik naar de toekomst kijkt’, ‘Leuke en luchtige kijk op de toekomst’, ‘Leuk om de dag mee te starten!’ Kortom een aanrader wie zijn blik op de toekomst wil verbreden. (Froukje van Lieshout: Communicatie adviseur bij Rosenmullers)

Unversiteit van Amsterdam: “Zeer interessante spreker met een goed verhaal en een dynamische presentatie. Peter heeft ons laten nadenken over de toekomst en hij heeft alle genodigden verward maar geboeid achtergelaten”. (Suzan van der Bruggen: Coördinator Alumni)

CAH Vilentum Dronten:  Zijn lezing heeft ons wakker geschud en ons wat opgetild uit onze dagelijkse beslommeringen en dat is nu precies de prikkel die we nodig hebben om geïnspireerd onze studenten te helpen bij het vinden van hun weg in en naar de toekomst. Prima gedaan en dank. (Ernest van den Boezem,Senior Consultant Entepreneurship and knowledge transfer)

Edudelta College:  Geweldige spreker zo kwam uit de secties terug. (Adrie Krielaart, directeur Edudelta Onderwijsgroep)

Quo Vadis, stichting voor primair onderwijs. Nog lang nadat Peter het pand had verlaten is er nagepraat over onderwijs en de toekomst. Laat dat nou precies de bedoeling zijn geweest….(Louis van Stipthout – Voorzitter College van Bestuur)

Openbare Scholengemeenschap Singelland: Het werd een onderhoudend halfuur met prikkelende blikken in de toekomst, confronterende flashbacks en stof tot nadenken. Geschikt voor een breed publiek en beslist aansluitend bij onze doelgroep ‘onderwijsmensen’.  (Astrid van Nieuwenhoven.Beleidsadviseur Communicatie OSG Singelland)

A-mac Educatie Seminar Onderwijs: Niet alleen de organisatie van het evenement is zeer te spreken over zijn optreden, ook zijn er veel positieve reacties binnengekomen van gasten. Heeft u een evenement waarbij de toekomst een rol speelt? Peter van der Wel is de spreker die u nodig heeft! (Ibe de Vries. Marketing manager Amac )

Achtkarspelen: Al is het intussen al een week of wat geleden dat Peter bij ons te gast was, het is nog steeds het gesprek van de dag in Achtkarspelen. Het indrukwekkende verhaal werd met sprekende voorbeelden onderbouwd. Geweldig positieve reacties. Geweldige avond! (Sytze Nauta: Gemeente Achtkarspelen)